Szerelmi jóslás mindenkinek!

A szerelem a gyarapodásnál és az egészségnél is kedveltebb téma a jövőjükre kiváncsiak körében. Lelkünket állandóan tűzben tartja szerelmi életünk, akár éppen boldogok vagyunk, vagy kínzó magány gyötör. Tapintatos és tapasztalt jósaink segítenek eligazodni az érzelmek tengerében.

Elhozza-e az igaz szerelmet a jövő?
Tudja meg most!
06 90 60 20 04
 
Cikkeink
 
Szerelmi kötés és oldás - Igaz történet

Szerelmi kötés és oldás - Igaz történet

A közelmúltig én is olyan voltam, mint az emberek nagy többsége, úgy gondolkodtam, ahogy a férfiak általában, sőt a nők jelentős része, még valószínűleg Ön is. A legtöbben ugyanis nem hisznek a szerelmi kötésekben, oldásokban; én magam is nevetséges babonaságnak tartottam, de csak amíg személyesen át nem éltem.
 
 
 
Keresztes Ildikó - Sárkány és Oroszlán

Keresztes Ildikó - Sárkány és Oroszlán

Magyarország legdögösebb hangú énekesnőjének tartottam már akkor is, amikor még nem ismertem. Ma már azt is tudom, hogy kedves, közvetlen, és nagyon jó vele beszélgetni. Keresztes Ildikóval – mivel rettenetesen elfoglalt -, telefonon beszélgettünk a napokban. tovább
 
 
 
Sztárok és az ezotéria

Sztárok és az ezotéria

Kirsten Dunst is a szcientológia egyház elveit követi. A színésznő már többször küzdött alkoholproblémával, amit eddig nem tudtak nála orvosolni, most azonban találkozott Tom Cruise-zal, aki azzal csábította az egyház kötelékébe a szőkeséget, hogy ha követi annak elveit, megszabadul a függőségétől. tovább
 
 
 
Jósaink
 

Horoszkóp nőnapra

Mi nők, olyanok vagyunk, mint a versenyautók: hallatlanul érzékenyek, nagyon nehéz minket irányítani, de ha egyszer lendületbe jövünk, szinte fékezhetetlenek leszünk… Íme néhány tipp, ami segíthet megszépíteni a hétköznapokat.

KOS

Ne hagyja el kezdeményező kedve, szervezzen programot. Egy kirándulást, egy színházat, egy sétát a kivilágított belvárosi estében a kedvesével vagy akár a barátnőjével. De jobb lesz, ha visszafogja temperamentumos lényét. Lassítson, fedezze fel a látványt, az épületek szépségét, érezze meg a virágok illatát. Legyen azonban óvatos, Ön a meleg napokon is hajlamos a megfázásra. Mindig legyen kéznél kiskabát!

BIKA

A nyugodt Bikát rengeteg meglepetés érheti: valaki vagy valakik ki fogják zökkenteni a megszokott harmóniájából. A kapcsolataiban viharfelhők közelednek. Úgy érzi, a családja, a barátja, a kollégái Ön ellen fordultak. Lehet, hogy cserbenhagyja most a higgadtsága? Vigyázzon az indulataival, könnyen cselekedhet meggondolatlanul. Hogy kitől kaphat támogatást, ha a világ összeesküdött Ön ellen? Ha nincs ötlete, hogyan kerülhet vissza a régi kerékvágásba, bátran kérjen segítséget. Aki látja a jövőt, megérzi, melyik a helyes út, mi vezet vissza a meleg hangulatú, kellemes hétköznapokba.

IKREK

Az Ikrek jegyű Hölgyek gyakran izgatottak. Repesve várják a köszöntést, a virágot, az ajándékot. Fantasztikus hangulatban érzik magukat addig a pillanatig, amíg porszem nem kerül a gépezetbe. Egyetlen félreértett szótól azonban mélységes szomorúságba eshetnek. Ma figyeljenek jobban, ne hagyják kizökkenteni magukat a felhőtlen boldogságból. A párkapcsolatban élők szakítsanak időt egy kiadós, akár éjszakába nyúló beszélgetésre.

RÁK

A Rák jegyű Hölgy számára a jelenlegi időszak kitűnő alkalom arra, hogy visszatekintsen a múltjába. Keresgélhet a régi emlékei között, rendezgethet múltbéli ajándékokat, nézegessen régi fotókat. Olyan tárgyakra, képekre fog bukkanni, amik megnevettetik, vagy éppen meghatják. Ha éppen idén nem is kap senkitől ajándékot mostanában, azért ne legyen bánatos. Egy csodás élményt, egy emléket senki sem vehet el Öntől.

OROSZLÁN

Ha idén ez eddig még nem jutott eszébe a nagy rohanásban, a közelgő szabadság ideális arra, hogy megmutassa Önmagát. Ébredjen fel végre exhibicionizmusa! Élje ki szereplési vágyát! Menjen el egy karaoke bárba, hívjon interaktív rádió vagy televízió műsorokat. Énekeljen, táncoljon vagy akár szavalja el egy kedvenc versét családja előtt! Szórakoztassa vicces történetekkel a baráti társaságát! Most biztosan hatalmas sikere lesz, a csillagok állása kedvező, felfedezhetik tehetségét.

SZŰZ


Régóta dédelgetett álma, hogy ismeretlenül megajándékozzon valakit, támogasson rászoruló családokat, éhező gyerekeket. Itt az idő megnyugtatni lelkiismeretét. Kezdjen el végre cselekedni, ne halogasson tovább!  Kezdetnek egy jó helyre küldött SMS is megteszi. Amikor valami jót cselekszik, csodálatos érzés tölti el. Mintha valaki a lelke mélyén azt mondaná, mindig így kellene éreznem magam.

MÉRLEG

Hogy egyensúlyban legyen a mérleg mindkét oldala, azért tenni kell. Bár Önre gyakran mondják, hogy önző, és csak magával foglalkozik, jelenleg éppen érzelmi hőmérője a felrobbanáshoz közelít. Vegye észre végre, hogy túláradó szeretete megfojthatja imádata tárgyát. Gyűlöli a veszekedést, mégis egyre többet kap hajba az Ön által leginkább szeretett személyekkel. Lassan el kell engedni egy kezet, vagy legalábbis a szorító ölelésen lazítani. Ha bizalommal viseltetik a szeretett lény iránt, és engedi levegőhöz jutni, visszaállhat a mérleg egyensúlya.

SKORPIÓ

Elárasztják a kételyek, hiszen elágaznak az utak. Számtalan lehetőség áll Ön előtt. A szakmájában is és a kapcsolatában is egyszerre jelentkeznek a súlyos döntésre váró feladatok. Bármilyen önfejű és erős akaratú tud lenni, most segítségre van szüksége. Legjobb, ha ismeretlentől kapja, hisz vele őszinte lehet. Ha még sosem fordult jóshoz, itt az alkalom. Hívjon fel egy tanácsadót, most minden kérdésére megkaphatja az útbaigazítást.

NYILAS

A Nyilas Hölgyek kiválóan osztják be a háztartáspénzt. Mindenre jut, még a nagyon kevésből is képesek félretenni. Viszont maguktól rettentően sajnálják a kedvességet, a törődést. Még az ajándékba kapott csokor virágról is az első gondolatuk: Vajon mennyibe kerülhetett? Ezt a tulajdonságukat ne hagyják felülkerekedni. Feltétlenül költsenek magukra! Egy új ruha, egy szép ékszer, és legalább három krémes jár Önöknek a cukrászdából. Pokolba a lelkiismeret furdalással!

BAK


Jeleket kap minden pillanatban, de nincs energiája odafigyelni rá, a hangulata óránként változik. Az egyik pillanatban mosolyog, majd minden átmenet nélkül duzzogni kezd. Talán érdemes lenne a saját érzékenységét félretenni, s valami hasznos dologba kezdeni, akár átrendezhetné a lakását. Figyeljen a páros tárgyak elhelyezésére! Aminek ma megtalálja az új helyét, különös jelentőséggel fog bírni későbbi élete során.

VÍZÖNTŐ

Kedves Vízöntő Hölgyem! Buli, buli, buli mindenáron!! Önnek lételeme a függetlenség, úgyhogy ezúttal hagyja ki a férfiakat. Hívja meg az összes barátnőjét, egy hatalmas „csajos” bulin mindenki kibeszélheti minden búját-baját, s most a jegy szülötteinek leginkább erre van szükségük. Újra bebizonyíthatják, milyen jó házigazdák. Főzzenek különleges ételeket, kóstoljanak finom borokat, lazítsanak, ne gondoljanak a mérlegre, elő a süteményekkel!

HALAK

Sokszor előfordul Önnel, hogy nem igazán elégedett magával. Most nem lehet oka panaszra. Mindenki elismeri a munkáját, nemcsak a főnöke, de élete párja is elhalmozza ajándékkal, dicsérettel. A virágcsokrok sem maradnak el. Még egy titkos hódoló is beléphet a képbe. Álljon ellen a kísértésnek, ne kutassa, ki érdeklődik Ön után. Örüljön a pillanatnyi boldog hangulatnak, ne akarja halmozni az élvezeteket, mert a nagy boldogság könnyen átfordulhat nagy szomorúságba.

LC


Vissza