Szerelmi jóslás mindenkinek!

A szerelem a gyarapodásnál és az egészségnél is kedveltebb téma a jövőjükre kiváncsiak körében. Lelkünket állandóan tűzben tartja szerelmi életünk, akár éppen boldogok vagyunk, vagy kínzó magány gyötör. Tapintatos és tapasztalt jósaink segítenek eligazodni az érzelmek tengerében.

Elhozza-e az igaz szerelmet a jövő?
Tudja meg most!
06 90 60 20 04
 
Cikkeink
 
Szerelmi kötés és oldás - Igaz történet

Szerelmi kötés és oldás - Igaz történet

A közelmúltig én is olyan voltam, mint az emberek nagy többsége, úgy gondolkodtam, ahogy a férfiak általában, sőt a nők jelentős része, még valószínűleg Ön is. A legtöbben ugyanis nem hisznek a szerelmi kötésekben, oldásokban; én magam is nevetséges babonaságnak tartottam, de csak amíg személyesen át nem éltem.
 
 
 
Keresztes Ildikó - Sárkány és Oroszlán

Keresztes Ildikó - Sárkány és Oroszlán

Magyarország legdögösebb hangú énekesnőjének tartottam már akkor is, amikor még nem ismertem. Ma már azt is tudom, hogy kedves, közvetlen, és nagyon jó vele beszélgetni. Keresztes Ildikóval – mivel rettenetesen elfoglalt -, telefonon beszélgettünk a napokban. tovább
 
 
 
Sztárok és az ezotéria

Sztárok és az ezotéria

Kirsten Dunst is a szcientológia egyház elveit követi. A színésznő már többször küzdött alkoholproblémával, amit eddig nem tudtak nála orvosolni, most azonban találkozott Tom Cruise-zal, aki azzal csábította az egyház kötelékébe a szőkeséget, hogy ha követi annak elveit, megszabadul a függőségétől. tovább
 
 
 
Jósaink
 

Keresztes Ildikó - Sárkány és Oroszlán

Magyarország legdögösebb hangú énekesnőjének tartottam már akkor is, amikor még nem ismertem. Ma már azt is tudom, hogy kedves, közvetlen, és nagyon jó vele beszélgetni. Keresztes Ildikóval – mivel rettenetesen elfoglalt -, telefonon beszélgettünk a napokban.

Hogy állsz a nehezen hihető, a megmagyarázhatatlan, a természet feletti dolgokkal, hiszel bennük?

Elsősorban Istenben hiszek. De hiszek abban is, hogy vannak szemmel nem látható, kézzel nem fogható dolgok, bizonyos erővonalak működnek a világban. Leginkább hajlamos vagyok hinni az ősi kultúrákból sok száz éve fennmaradt gyógyító eljárásokban, gondolok itt például a távol keleti masszázsfajtákra, az aromaterápiára. De ha általánosságban gondolok a természet gyógyászatra, akkor kettős érzés van bennem. Ma már nagyon sokan vannak, akik valamiféle tanfolyam elvégzése után mesternek érzik magukat, rengeteg pénzért úgy tesznek, mintha gyógyítanának. Nehéz közülük kiszűrni, ki az, aki valóban szakértője szakmájának.

Tapasztaltad-e már, hogy milyen, ha jó kezekbe kerülsz?

Körülbelül két-három évvel ezelőtt elmentem egy rutin nőgyógyászati vizsgálatra. Az eredmény : három mióma, amiből a legnagyobb hat centiméter átmérőjű. Lelkileg teljesen kikészültem, épp azon töprengtem, mi tévő legyek, amikor Sajgál Erika kolleganőm az ő „csoda Marika nénijéről” kezdett mesélni. Ha nem is hiszek benne, ártani nem árthat – gondoltam, és időpontot kértem. Marika néni egy jelképes összegért közel három órát foglalkozott velem. Már ebből is sejteni lehetett, hogy ő kiválasztott. Masszírozott, köpölyözött, köldök-gyertyát égetett, Bioptron lámpával kezelt, méregtelenítő talpfürdőt vettem, tenyér és talpmasszázs… szóval minden földi jóban részem volt, és a nő egész lénye fantasztikus hatással volt rám. Amikor este bementem a színházba, belenéztem a tükörbe, úgy éreztem egy - két hetet pihent - arc néz vissza rám. Minden vonásom kisimult, szinte sajnáltam felkenni a sminket.

Tudott a problémáidról? Adott tanácsot?

Kérdés nélkül megmondta, hol van bennem betegség, és hogy semmiképpen ne műttessem meg magam. Javasolta a gyertyázást, és bizonyos pontokat mutatott a térdem és a bokám környékén, amit naponta magam meg tudok masszírozni. Marika néni fő elve az, hogy ha az ember lelki eredetű bajok révén meg tudja magát fizikailag is betegíteni, akkor ennek fordítva is működnie kell. Ugyan kevés rendszerrel, de követtem az utasításait. Fél évre rá pedig visszamentem az orvoshoz. A legnagyobb mióma két és fél centisre zsugorodott, tehát megúsztam a műtétet.

Szoktál horoszkópot olvasni? Illenek rád a csillagjegyed jellemző vonásai?

Igen. Oroszlán sárkány vagyok minden ízemben. Bár a napi tanácsokat nem tartom fontosnak, az asztrológiát, mint tudományt nagyon érdekesnek, izgalmasnak találom.

Pályád során előfordult-e valaha, hogy égi segítséget kaptál döntésed meghozatala előtt?

Cserháti Zsuzsával nagyon jóban voltunk. Bár kevés alkalmam volt vele igazán mélyen elbeszélgetni, rokonlelkek voltunk, kölcsönösen tiszteltük, szerettük egymást. Nagyon megviselt a halála. 2005-ben felkértek, hogy az ő dalát, a Boldogság, gyere haza! címűt, a Csak szex és más semmi című film betétdalát felénekeljem. Már a felkérés után sírógörcsöt kaptam, kételyek gyötörtek, nem tudtam, szabad-e ezt nekem. Mielőtt elvállaltam volna, pár nap gondolkodási időt kértem. Ezalatt a pár nap alatt, akárhova mentem, mindenütt őt láttam. Fotón, tévében, rádióban ő beszélt egy régi interjúban, a közértben épp az ő dala szólt, mintha mindenhonnan nekem üzent volna, mintha ő akarta volna, hogy ez a dal legyen most már egy kicsit az enyém is. Elvállaltam. Teljesítettem a kérését.

A film is és a dal is hatalmas sikert aratott, 2006-ban Keresztes Ildikó meg is kapta érte a Magyar Oscar-t, a VoxCar-díjat.

LC
fotók: Bali Sándor


Vissza