Szerelmi jóslás mindenkinek!

A szerelem a gyarapodásnál és az egészségnél is kedveltebb téma a jövőjükre kiváncsiak körében. Lelkünket állandóan tűzben tartja szerelmi életünk, akár éppen boldogok vagyunk, vagy kínzó magány gyötör. Tapintatos és tapasztalt jósaink segítenek eligazodni az érzelmek tengerében.

Elhozza-e az igaz szerelmet a jövő?
Tudja meg most!
06 90 60 20 04
 
Cikkeink
 
Szerelmi kötés és oldás - Igaz történet

Szerelmi kötés és oldás - Igaz történet

A közelmúltig én is olyan voltam, mint az emberek nagy többsége, úgy gondolkodtam, ahogy a férfiak általában, sőt a nők jelentős része, még valószínűleg Ön is. A legtöbben ugyanis nem hisznek a szerelmi kötésekben, oldásokban; én magam is nevetséges babonaságnak tartottam, de csak amíg személyesen át nem éltem.
 
 
 
Keresztes Ildikó - Sárkány és Oroszlán

Keresztes Ildikó - Sárkány és Oroszlán

Magyarország legdögösebb hangú énekesnőjének tartottam már akkor is, amikor még nem ismertem. Ma már azt is tudom, hogy kedves, közvetlen, és nagyon jó vele beszélgetni. Keresztes Ildikóval – mivel rettenetesen elfoglalt -, telefonon beszélgettünk a napokban. tovább
 
 
 
Sztárok és az ezotéria

Sztárok és az ezotéria

Kirsten Dunst is a szcientológia egyház elveit követi. A színésznő már többször küzdött alkoholproblémával, amit eddig nem tudtak nála orvosolni, most azonban találkozott Tom Cruise-zal, aki azzal csábította az egyház kötelékébe a szőkeséget, hogy ha követi annak elveit, megszabadul a függőségétől. tovább
 
 
 
Jósaink
 

Sztárok és az ezotéria

Kirsten Dunst is a szcientológia egyház elveit követi. A színésznő már többször küzdött alkoholproblémával, amit eddig nem tudtak nála orvosolni, most azonban találkozott Tom Cruise-zal, aki azzal csábította az egyház kötelékébe a szőkeséget, hogy ha követi annak elveit, megszabadul a függőségétől.

Kirsten úgy nyilatkozott, hogy amióta elolvasta az alapító L. Ron Hubbard könyvét, teljesen más színben látja a világot, és egyelőre a könyv nélkül nem megy sehova.

Pink
barátnője, Juliette Lewis unszolására, az idei nyártól kezdve szintén szcientológus lett. Az extrém külsejű énekesnő ugyanis máig képtelen feldolgozni Carey Harttól való válását, és most az önbizalma visszanyerése, illetve a továbblépés reményében ismerkedik a sokat bírált egyházi közösség tanaival.


Geri Halliwell
is Kabbala-hívő lett, mert annak tanításaiban megtalálta azt a belső békét, amelyre a terhessége és a kislánya születése után szüksége volt. Az ex Spice Girl naponta több órát foglalkozik a spiritualitással, és a rengeteget olvassa a tanításokat. Titokban abban bízik, hogy egyszer majd a kislánya is örömmel fogadja ezeket az elméleteket, ha azt látja, hogy édesanyja is következetesen betartja azokat.


Madonna
havonta tízezer dollárt költ Kabbala-vízre. A különleges, megszentelt italt a Red Bull helyett akarják elterjeszteni az egyház követői. A programozott vizet Kabbala-áldásokkal és -meditációkkal „töltötték fel”. Az énekesnő, aki új, héber nevén már csak Esthernek szólíttatja magát, állítólag már hosszú ideje ezzel a nedűvel tartja magát fiatalon.


Orlando Bloom
egyre gyakoribb vendége a londoni Portlande Space meditációs központjának. Volt idő, hogy a brit színész még a filmezéstől is ideiglenes búcsút vett, hogy elmélyedhessen a buddhizmusban. A jóképű sztár akkor fordult a keleti vallás felé, amikor a Mennyei királyság című film főszerepére készült, amely a nem hívők és keresztények, keresztes hadjáratok alatti összecsapásairól szól. Ma már hite szerint bigott vegetáriánus, és kedvesét is igyekszik meggyőzni a vallás és a vele járó életmód tanainak erejéről.


Vissza